Imobiliare brasov, agentii imobiliare, apartamente, inchirieri, case

spatii comerciale brasov

Vanzare Pensiune - Pensiunea Memo

Pensiunea Memo este amplasata pe strada Lunga nr. 159. Din aceasta, zona centrul istoric al orasului Brasov se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos. Pentru sezonul de iarna, Pensiunea Memo este o alternativa pentru cei ce vor sa mearga la ski in Poiana Brasov, Drumul Poienii aflandu-se la 2 minute de pensiune, timpul de urcare fiind de aproximativ 20 minute.

Apartament
Cea mai rafinata forma de cazare din cadrul Pensiunii Memo, apartamentele au un design deosebit. Plin de culoare si de un farmec aparte, acest apartament beneficieaza de o structura interioara deosebita, la care se adauga si designul interior unic. Construit si decorat pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, garanteaza clipe de relaxare deosebite.

Camera Double Matrimoniala
Cu un aranjament retro, aceasta camera va va purta spre trecut fara ca dumneavoastra sa fiti privati de confortul prezentului. Tapetul retro si culorile specifice anilor 1900, vor face aceasta calatorie mult mai usoara, dar dotarile camerei sunt cele care va vor "ancora" de mileniul trei.

Camera Double Twin
Culori pline de caldura, un mozaic placut si relaxant, decoratiuni interioare care va vor oferii un plus de optimism. Aceasta camera va fi refugiul dumneavoastra dupa o zi tensionata, va fi o insula de liniste si relaxare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Calin Cozma

Manager

Mobil: 0721.33.23.68
Telefon/Fax: 0368.428.320

  • Sala de conferinte.

Pret vanzare 1.300.000 Euro